Младежки общински съвет с поредна кампания „Дари, за да зарадваш“

Представителите на Младежки общински съвет Стара Загора стартират шестото издание на благотворителната кампания „Дари, за да зарадваш“. Инициативата под наслов „Споделянето е храна за душата“ има за цел да помогне на хора в нужда.Това съобщиха от пресцентъра на общинската администрация в Стара Загора.

 dari

Младежите призовават всеки, който има възможност, да дари пакетирана храна с дълъг срок на годност (боб, ориз, леща, грах, макаронени изделия, нишесте, брашно, захар, сол, олио, консерви, сухари и др.), без нарушения в опаковката. Събраните продукти ще послужат на социалната кухня в храм „Свети Паисий Хилендарски“ в кв. „Зора“.

Даренията се приемат до 26 април 2024 г. в Младежкия дом (бул. „Свети Патриарх Евтимий“ 176), всеки делничен ден от 9:00 до 17:30 часа. Повече информация на тел. 042 639 974. Учениците могат да научат повече за кампанията от представител на Младежки общински съвет в съответното училище.

 

новини Стара Загора  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24