Баскетболни емоции с "Берое" и безплатен календар за 2016 г.

Всички фенове и колекционери, които посетят двубоя на баскетболистите от "Берое" - Стара Загора с "Ямбол" ще получат своя календар заедно със закупения за срещата билет. Двубоят е на 19 декември 2015 г. от 18:00 часа в общинската спортна зала „Стара Загора”.

За срещата наставникът Любо Минчев ще може да разчита на най-добрите си играчи. Старозагорци са на трето място във временното класиране, а "Ямбол" е осми.

„На теория би трябвало да нямаме проблем. Но в никакъв случай не бива да подценяваме отбора на Ямбол. Подобно нещо би могло да ти обърка сметките” - коментира пред beroebasket.com героят от мача с "Кожув" Николай Николов.

Той бе категоричен, че въпреки многото похвали за изявите му срещу македонския тим не се чувства като герой. „Имах възможността да отбележа когато трябва. Когато на някого не му върви, трябва да има друг, който да поеме инициативата”, обясни баскетболистът.

По традиция и за утрешния мач с "Ямбол", ръководството на клуба е приготвило изненади за публиката в залата. Освен традиционните музикални изпълнения, зрителите ще получат възможността да се включат в различни игри по време на паузите между четирите части и на полувремето. Сред наградите, предвидени за феновете, са календари на "Берое" с автографи на играчите.

Календар на баскетболистите на "Берое"

infoz autor www.infoz.bg (по информация на баскетболен клуб "Берое")