Четирима са заловени за незаконна сеч в парк „Митрополит Методий Кусев” в Стара Загора

Служители на звено „Контрол, екология и чистота“ в Община Стара Загора заловиха четирима нарушители по време на опити за незаконна сеч в парк „Митрополит Методий Кусев” (Аязмото), около Обсерваторията и северно от кв. „Железник“.

Незаконна сечЛицата са нанесли щети на седем дървета габър, два дъба и два бора. Бракониерите са заловени по сигнал, подаден на тел. 112 и по време на рутинна проверка на общинските служители, съобщиха от пресцентъра на Община Стара Загора.

Нарушенията са констатирани между 10:00 и 16:30 часа на 15 март 2016 г. Констатирана е самоличността на лицата и са съставени четири акта за установяване на административни нарушения по Наредбата за изграждане и опазване на озеленените площи и растителността на територията на община Стара Загора. Предвидената по нея глоба е в размер до 5000 лева.

На място са присъствали и служители от Второ РУ „Полиция“ – Стара Загора.

infoz autor www.infoz.bgТеми:
barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор