Еразъм за млади преприемачи финансира обмен на опит в чуждестранни фирми

Еразъм за млади предприемачи е европейска програма, която дава възможност на хора, наскоро стартирали или планиращи да започнат бизнес, да обменят знания и идеи със собственици и мениджъри на успешни компании от други страни.

erasmusНачинаещите предприемачи получават финансова подкрепа за осъществяване на обмен на опит, който продължава от 1 до 6 месеца.

Те ще се обучават на работното място в малки и средни предприятия, ще придобият добри практически съвети и опит в управление на бизнес. Това ще улесни успешното стартиране или укрепване на новата фирма, ще даде достъп до нови пазари и развитие на международно сътрудничество с бизнес партньори в чужбина. Това е едно ефективно взаимноизгодно сътрудничество, при което и двете страни могат да открият нови европейски пазари и бизнес партньори, както и различни начини за правене на бизнес.

Програмата Еразъм за млади предприемачи е финансирана от Европейската комисия и функционира на територията на участващите по програмата 42 страни посредством посреднически организации, които са компетентни в осигуряване на подкрепа за бизнеса.

Заинтересованите предприемачи могат да се обърнат за повече информация за условията за включване в програмата към Търговско-промишлена палата - Стара Загора, която е посредническа организация по програма Еразъм за млади предприемачи.

За контакти: Мануела Гуджева, тел: 042 626 297; 0887505 542
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., www.erasmus-entrepreneurs.eu

www.infoz.bg  www.infoz.bg