На 5 и 6 юли ще се извърши пръскане срещу комари в Стара Загора

Община Стара Загора ще извърши дезинсекция срещу имаго на комари и ларвицидна обработка на тревните площи, паркове и градини, детските градини, детските ясли и социалните домове, както и на водните обекти в града. Пръскането ще се извърши на 5 и 6 юли, по предварително изготвен график. На 5 юли от 20:45 часа, ще бъдат третирани площите, намиращи се в административно бюро „Зора“, от 21:15 часа - в административно бюро „Кольо Ганчев“, а от 22:00 часа -- в административно бюро „Център“.

Във вторник от 20:45 часа ще се обработва районът на административно бюро „Железник“, а в 22:00 часа ще бъде извършена дезинсекция на площите в административно бюро „Запад“. Час по-късно ще стартира пръскането в района на административно бюро „Изток“. Площите, подлежащи на пръскане срещу комари, са 533 295 кв. м и обхващат детски площадки, паркове, детските градини, детските ясли и социалните заведения в града. Обработката ще се извърши с биоцида „Цитрол Улв“.

Графикът може да бъде променен при неблагоприятни климатични условия.

komar

www.infoz.bg  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24