20 села в област Стара Загора са без ток

20 села в област Стара Загора са без ток

В засегнатите области вследствие на снеговалежа и бурния вятър има скъсани проводници. Екипите на „Електроразпределение Юг“ работят за възстановяване на електрозахранването като на места се извършва и физически обход по трасетата на електропроводите.

В област Стара Загора 20 села имат нарушено електрозахранване – основно в района на Раднево. В област Сливен засегнати са 11 села, колкото и в област Ямбол. В област Бургас 20 села цялостно или частично имат прекъсвания в електроснабдяването, основно в планинските части на областта.

„Електроразпределение Юг“ (част от EVN България) продължава дейностите за възстановяване на електрозахранването за засегнатите села от снегонавяванията, съообщиха от пресцентъра.

Ситуацията в области Пазарджик, Пловдив, Смолян и Кърджали е нормална при зимни условия.

www.infoz.bg  www.infoz.bgТеми:

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, нека професионалният празник бъде ден на удовлетворение и признание за достойния миньорски труд. С благодарност за Вашата всеотдайна всекидневна работа и с пожелания за здраве, успехи и благополучие. Честит Ден на миньора! - АНДОН АНДОНОВ - Изпълнителен директор