Информационна кампания на тема „35 години Еразъм+“ в Стара Загора

Център за развитие на човешките ресурси, в ролята си на Национална агенция по Програмите на Европейския съюз „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“, както и на дейностите eTwinning, Европас, Евродеск, Еврогайдънс, Евридика и National VET Team, ще проведе в периода 5 юли 2022 г. – 16 септември 2022 г. национална информационна кампания на тема „35 години Еразъм+“. Инициативата ще представи възможностите за образование, обучение и професионална квалификация, които Европейският съюз предоставя на своите граждани.

etwinning

В рамките на кампанията, Центърът за развитие на човешките ресурси ще проведе през 2022 г. 6 информационни лъча, всеки от тях в различни области на страната.

Вторият лъч на информационното турне ще се състои в периода 18 – 21 юли 2022 г. и ще премине през град Стара Загора, където на 20 юли 2022 г. от 11:00 до 13:00 часа в сградата на Международен младежки център, адрес: бул. „Княз Александър Батенберг“ №19 ще се проведе информационна среща, насочена към потенциални бенефициенти на двете европейски програми.

По време на събитието ще бъдат обсъдени актуалните възможности за кандидатстване, образование, обучение и професионална квалификация, които европейските Програми „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“ предоставят на българските граждани.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Теми:


Живко Тодоров: „Ще бъдем безкомпромисни с качеството на възстановяване на инфраструктурата след ремонта на „Водоснабдяване и канализация“. Имаме много забележки по изпълнението на дейности от ВиК проекта, който се изпълнява в Стара Загора. В непрекъснат диалог сме с дружеството, за да коригираме проблеми при възстановяването на улиците. Тази наша борба ще продължи, докато не видим добър краен резултат.“


Koledna elha

новини в сайта RSS емисия facebook twitter youtube subscribe ilko gruev Четете в Telegram Viber infoz.bg в Гугъл новини

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber