Енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради

Информационна кампания: Енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради

Община Стара Загора кани граждани и заинтересовани страни за участие в информационна кампания за "Енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради“ по инвестиционен приоритет "Енергийна ефективност в административни и жилищни сгради".

Информационната кампания ще се проведе на 14 юни 2018 г. (четвъртък), от 17:00 часа, в зала 2 на общинска администрация Стара Загора, на адрес: бул.“Цар Симеон Велики“ № 107.

Финансирането на дейностите за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради е от Приоритетна ос 1 на оперативна програма "Региони в растеж" 2014 - 2020 г.

Кампанията има за цел да представи на широката общественост изискванията за подаване на проектни предложения, във връзка с актуализацията на инвестиционната програма на Община Стара Загора и стъпките и начините за подаване на заявления за интерес и финансова помощ от сдруженията на собствениците на многофамилни жилищни сгради до 35 самостоятелни обекта (съгласно Приложение Н към насоките за кандидатстване).

В случай на допълнителни въпроси, относно публичното представяне и обсъждането на проекта, може да се обръщате към Даниела Илиева - младши експерт в дирекция “Устойчиво развитие и евроинтеграция“ в Община Стара Загора, на следните координати: стая 313, Телефон 042/614 814; имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg