Президентът Румен Радев и министри ще присъстват на Празника на розата в Казанлък

Президентът Румен Радев и министри ще присъстват на Празника на розата в Казанлък

Президентът Румен Радев ще бъде официален гост на кулминационните тържества на Празника на розата в Казанлък на 4 юни. Очаква се той да присъства в 10 часа на ритуала по розобер в градините, които се намират северно от града, а също и на празничното шествие.

Гости на най-ароматния празник ще бъдат още: Валери Симеонов – заместник министър-председател по икономика и демографска политика, Лиляна Павлова – министър за българското председателство на Съвета на Европейския съюз през 2018, Николина Ангелкова – министър на туризма, Боил Банов – министър на културата, Цвета Караянчева – заместник-председател на Народното събрание, както и народните представители Емил Христов, Борис Кърчев, Маноил Манев, Донка Симеонова, Георги Гьоков, Спас Панчев, Халил Летифов, Маргарита Николова, Кристина Таскова и други, съобщиха от пресцентъра на Общината.

www.infoz.bgПреди мача

Запис на пресконференцията преди мача на Дрийм тийма на Барселона срещу отбора на Стоичков и приятели на стадион "Берое"

Интервю на Венета Асенова с Хулио Салинас (Julio Salinas Fernández) преди мача между легендите от Дрийм тийма на Барселона с отбора на Христо Стоичков и приятели в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД