Президентът Румен Радев и министри ще присъстват на Празника на розата в Казанлък

Президентът Румен Радев и министри ще присъстват на Празника на розата в Казанлък

Президентът Румен Радев ще бъде официален гост на кулминационните тържества на Празника на розата в Казанлък на 4 юни. Очаква се той да присъства в 10 часа на ритуала по розобер в градините, които се намират северно от града, а също и на празничното шествие.

Гости на най-ароматния празник ще бъдат още: Валери Симеонов – заместник министър-председател по икономика и демографска политика, Лиляна Павлова – министър за българското председателство на Съвета на Европейския съюз през 2018, Николина Ангелкова – министър на туризма, Боил Банов – министър на културата, Цвета Караянчева – заместник-председател на Народното събрание, както и народните представители Емил Христов, Борис Кърчев, Маноил Манев, Донка Симеонова, Георги Гьоков, Спас Панчев, Халил Летифов, Маргарита Николова, Кристина Таскова и други, съобщиха от пресцентъра на Общината.

www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24