Лот 2 на магистрала "Марица" ще бъде готов до края на май 2015 г.

През последните три седмици има видим напредък по строителството на автомагистрала "Марица", установиха по време на проверка министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Лазар Лазаров. До края на май ще приключат археологическите проучвания по Лот 1.

Археологически проучванияУсилено се работи по довършването на моста на р. Марица и по останалите големи съоръжения. Ако темпото на работа се запази, участъкът от Димитровград до Лот 1 на магистрала може да бъде завършен до края на октомври 2015 г.

На Лот 2 (от Димитровград до границата при Капитан Андреево), текат довършителни дейности. В момента на него се полагат мантинели и маркировки – хоризонтална и вертикална, поставят се оградните мрежи. Строителите на обекта увериха министър Павлова, че Лот 2 ще бъде напълно завършен до края на месеца.

infoz autor www.infoz.bg (по информация на пресцентъра на Министерството на регионалното развитие и благоустройството)

Ако намирате тази информация за полезна или интересна, ще сме благодарни ако я споделите с вашите приятели...

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24

На подобна тема