Клубът на работодателя в Стара Загора отличи най-добрите фирми за 2015 г.

Ръководството на Клуба на работодателя в Стара Загора отличи най-добрите фирми за 2015 година в три категории. Наградата „Инвеститор на годината" беше връчена от председателя на Общинския съвет Емил Христов.

Клуб на работодателяОтличието за редица заслуги в развитието на бизнес средата в Стара Загора и региона, получи Стефан Шоселов, собственик на „Новотехпром". За „Най-динамично развиваща се компания" бе наградена „Аякс". Отличието получи Кристиян Каракашев, ръководител на фирмата, от народния представител от ПП ГЕРБ д-р Кирил Добрев. Призът „Най-иновативна фирма" получи „Кремък", а наградата на собственика й Митко Йорданов връчи областният управител Георги Ранов.

Новият председател на Клуба на работодателя е строителният предприемач Димитър Янков. Нов момент при сдружението на работодателите е и увеличеният УС. Досега в него влизаха 5 души, а през 2016 година екипът ще бъде 7-членен. Причината за увеличението е нарастващият брой нови членове, които се включват в Клуба на работодателя, стана ясно от думите на Шоселов.

На годишното събрание присъстваха гости от Конфедерация на работодателите "Тракия", част от която е Клубът на работодателите – Стара Загора.

infoz autor www.infoz.bg