Представят в Стара Загора процедурите по кандидатстване по ОП "Иновации и конкурентоспособност"

Процедурите за кандидатстване по две мерки по оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ ще бъдат представени на информационен ден в Стара Загора.

Той ще се състои на 17 февруари 2016 г. в зала "П.Р. Славейков" в сградата на Община Стара Загора. Експерти от Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност” ще представят процедурите пред бизнеса на региона. Срещата ще бъде открита от заместник -министъра на икономиката Любен Петров.

График

Процедура „Подкрепа за внедряване на иновации в предприятията"

  • 09:30 - 10:00 - регистрация
  • 10:00 - 12:00 - представяне на процедурата, въпроси и отговори

Процедура „Подкрепа за разработване на иновации от стартиращи предприятия“

  • 13:00 - 13:30 часа - регистрация
  • 13:30 - 15:30 - представяне на процедурата, въпроси и отговори

Допълнителна информация относно процедура „Подкрепа за внедряване на иновации в предприятията“ и „Подкрепа за разработване на иновации от стартиращи предприятия“ е публикувана на интернет страницата на Управляващия орган.

Събитието се организира в партньорство с Областен информационен център – Стара Загора, част от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на европейски структурни и инвестиционни фондове, работещи с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление”, съфинансирана от Европейския съюз.

Иновации

infoz autor www.infoz.bg

Светът

Световната здравна организация повиши степента на глобалния риск от коронавируса от "висока" на "много висока"

* * *
Срещата на президентите на Русия и Турция Владимир Путин и Реджеп Тайип Ердоган планират среща в Москва на 5 или 6 март. Тя е на фона на предприета от турската армия офанзива на територията на Сирия в провинция Идлиб. Съобщава се за над 300 жертви от страна на сирийската армия

* * *
Стотици бежанци вървят през територията на Турция към границата на Гърция

* * *
Минситър-председателят на Великобритания Борис Джонсън заяви, че ще оттегли страната от преговорите с Европейския съюз през юни, ако дотогава не е ясно дали ще бъде сключено споразумение за свободна търговия

3 mart 2020

Най-четеното от последните дни

 

Мини Марица изток - 3-ти март 2020