Представят в Стара Загора процедурите по кандидатстване по ОП "Иновации и конкурентоспособност"

Процедурите за кандидатстване по две мерки по оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ ще бъдат представени на информационен ден в Стара Загора.

Той ще се състои на 17 февруари 2016 г. в зала "П.Р. Славейков" в сградата на Община Стара Загора. Експерти от Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност” ще представят процедурите пред бизнеса на региона. Срещата ще бъде открита от заместник -министъра на икономиката Любен Петров.

График

Процедура „Подкрепа за внедряване на иновации в предприятията"

  • 09:30 - 10:00 - регистрация
  • 10:00 - 12:00 - представяне на процедурата, въпроси и отговори

Процедура „Подкрепа за разработване на иновации от стартиращи предприятия“

  • 13:00 - 13:30 часа - регистрация
  • 13:30 - 15:30 - представяне на процедурата, въпроси и отговори

Допълнителна информация относно процедура „Подкрепа за внедряване на иновации в предприятията“ и „Подкрепа за разработване на иновации от стартиращи предприятия“ е публикувана на интернет страницата на Управляващия орган.

Събитието се организира в партньорство с Областен информационен център – Стара Загора, част от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на европейски структурни и инвестиционни фондове, работещи с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление”, съфинансирана от Европейския съюз.

Иновации

infoz autor www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор