Новият областен управител на Стара Загора встъпи в длъжност

Новият областен управител на Стара Загора встъпи в длъжност

Новият областен управител на Стара Загора Гергана Микова встъпи официално в длъжност. Тя беше посрещната в Областна администрация от досегашния областен управител проф. Веска Шошева, съобщиха от пресцентъра.

"Успех на новото поприще, ползотворна работа и много хубави моменти на удовлетворение от постигнатото" - пожела проф. Шошева на областния управител.

След това Гергана Микова се запозна с ръководството на администрацията и с целия екип. „Аз съм работохолик, не се страхувам от предизвикателствата. Надявам се, че всички заедно ще работим добре и отговорно, за да изпълняваме задачите, които стоят пред нас” - обърна се към новите си колеги г-жа Микова. 

Гергана Микова е родена на 28 август 1969 г. в Хасково. Средното си образование завършва в училище "Черноризец Храбър" в Пловдив, а висшето - в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски", специалност Българска филология. По-късно в същия университет завършва и специалност Журналистика.

През 1995 г. започва работа като репортер в старозагорската телевизия "Верея", а по-късно е редактор на сутрешен блок и програмен директор на телевизията.

От 2010 г. до сега е била директор на регионалния офис за Стара Загора и Пловдив на Телевизия СКАТ.

Гергана Микова е сред учредителите на партия "Национален фронт за спасение на България", регионален координатор за Старозагорска област и общински съветник втори мандат. До момента е общински съветник, член е на Постоянната комисия по социална политика и е председател на Комисията за борба с корупцията и предотвратяване на конфликт на интереси в Общинския съвет на Стара Загора.

Новият областен управител на Стара Загора Гергана Микова встъпи официално в длъжност. Тя беше посрещната в Областна администрация от досегашния областен управител проф. Веска Шошева

 

www.infoz.bg

Можете да следите съдържанието на сайта чрез нашите социални канали:


Telegram каналКанала ни в Telegram

Х каналЕмисията в Х

facebook канал навини Стара ЗагораСтраницата ни във Facebook

viber Стара ЗагораКанала ни във Viber

 

На подобна тема