Екипът на българската анимация "Златната ябълка" гостува в Стара Загора

Екипът на проекта „Златната ябълка“ продължава своите срещи с фенове и приятели. Срещата в Стара Загора ще се проведе на 21 май от 14:00 часа в ZaraLab, на адрес ул. „Княз Александър Батенберг” № 28.

Домакините са приготвили специална прожекция на късометражния филм „Легенда за първия кукер“, а създателят и арт директор на проекта Димитър Петров ще разкаже какво се случва и какво предстои пред "Студио Змей". Присъстващите ще могат да зададат въпроси и към другите представители на екипа.

По време на събитието ще имате възможността да подкрепите „Златната ябълка“, като си купите оригинални пана, постери, тениски, книжки или картички с добавена реалност, добавиха от ZaraLab.

Всяка покупка помага на екипа да продължи работата по проекта и да развива "Студио Змей".

Златната ябълка

www.infoz.bg

 barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор