Безплатно обучение по програмиране ще се проведе в Стара Загора

Поредицата от безплатни обучения по различни програмни езици в Стара Загора продължава. На 7 ноември от 19:00 в споделеното работно пространство ZaraLab (бул „Александър Батемберг" № 28) ще се проведе безплатна лекция по въведение в програмния език JavaScript.

ПрограмиранеПо време на събитието ще се говори за основите на синтаксиса, добри практики, плюсовете и минусите на това да програмираш на JavaScript и за бъдещите перспективи пред програмистите, които избират да пишат на него.

Лектор е старозагорецът Боян Желязков. Той им над 5 години професионален опит в областта на програмирането, изкуствения интелект, самоуправляемите автомобили и гемификацията. Има познания и умения по: HTML5, CSS3, Javasript, .NET C#, Asp.Net MVC, Database, AngularJs и други.

Събитието на 7 ноември е напълно безплатно и е без предварителна регистрация. То е подходящо за хора без никакъв или с малък опит в областта (без възрастово ограничение), както и за специалисти в IT сферата, които искат да научат нещо ново.

www.infoz.bg

На подобна тема