Пътят Стара Загора – Казанлък е временно затворен заради катастрофа

Тежка катастрофа затвори пътя Стара Загора – Казанлък. Пострадали са двама души, които са откарани в Университетска болница „Проф. д-р Стоян Киркович” в Стара Загора. Сигналът за пътнотранспортното произшествие е подаден в 14:10 часа.

КатастрофаИнцидентът е станал в района на моста край село Ягода.

Единият от пострадалите е получил охлузвания, прегледан е и е отказал хоспитализация, а другият е със счупена част от черепна кост и с фрактури на коляно и бедро. Пациентът е контактен и на този етап е в стабилно състояние, съобщи директорът на Университетска болница проф. д-р Йовчо Йовчев.

Към 17:30 часа огледът на местопроизшествието продължава. Движението се осъществява по обходен маршрут път I-5 с. Ягода. с. Ръжена. с. Кънчево. с. Розово. с. Бузувград път III-608 гр. Казанлък.

www.infoz.bg  www.infoz.bgТеми:

На подобна тема

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, нека професионалният празник бъде ден на удовлетворение и признание за достойния миньорски труд. С благодарност за Вашата всеотдайна всекидневна работа и с пожелания за здраве, успехи и благополучие. Честит Ден на миньора! - АНДОН АНДОНОВ - Изпълнителен директор