Изписаха първите тризнаци, родени в АГ комплекса в Стара Загора през 2018

Изписаха първите тризнаци, родени в АГ комплекса в Стара Загора през 2018 г.

Мария Георгиева и Владимир Славов от Стара Загора сбъднаха дълго чаканата радост в своя живот. Ден преди своя имен ден щастливата майка беше изписана от АГ комплекса на Университетска болница в Стара Загора с тризнаците Йоана, Калина и Георги.

Баткото, който първи проплака, всъщност от дни е в дома си, защото се роди най-голям, но дойде със своите родители и бабите си да посрещне двете си сестрички.

„Доста години се борихме за тези деца и най-накрая са факт. Днес всички се прибираме у дома” – сподели майката Мария Георгиева.

„На видеозона първо видяхме само две сърчица и в последствие се появи малката Йоанка и много ни изненада. Дълъг път изминахме, докато стигнем до д-р Узунова в АГ комплекса в Стара Загора. Самите инвитро процедури направихме в Плевен. На 25 юли се появиха тези малки съкровища и както жена ми казва: „При нас винаги трябва да е трудно”. Получи се усложнение при нея, наложи се да лежи в интензивното в Клиниката по анестезия и интензивно лечение в Университетска болница. Благодаря на целия им екип и на хората, които дариха кръв за Мария. Искам да каже едно голямо благодаря на всички, които взеха дейно участие тези малки същества да са тук, майка им да е тук и да се прибираме щастливи вкъщи, живи и здрави. Оттук нататък само емоции ни чакат” – каза щастливият баща Владимир Славов.

Три бебета едновременно трудно ще се гледат, но няма невъзможни неща, каза Мария, а Владимир с усмивка заяви, че всеки, който има време и желание да помага, е добре дошъл.

Майката Мария Георгиева: Доста години се борихме за тези деца и най-накрая са факт. Днес всички се прибираме у дома

www.infoz.bg  Венета Асенова | www.infoz.bg 

На подобна тема