Лиляна Павлова  - кандидат за депутат от ГЕРБ на европейските избори - май 2019

Ева Майдел: Ще продължим да работим за достигане на европейските доходи

Няма по-подготвен екип от този на ГЕРБ, който може да защити по най-добрия начин интересите на българските граждани и бизнеса през следващите много важни 5 години за Европа, която е безалтернативна. Ще продължим да работим за достигане на европейските доходи.

Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел по време на областно предизборно събрание в Стара Загора. През последните 10 години средната работна заплата се увеличи три пъти, но ако хората не го усещат, значи имаме още работа. Целта ни е тя не само да продължи да расте, но и усещането, че достигаме останалите европейски държави, реално да се почувства” – каза още Ева Майдел.

В предизборното областно събрание на ГЕРБ участваха още кандидатите за евродепутати Лиляна Павлова, Николай Диков, Йоана Фильова, Емил Христов – зам.-председател на Народното събрание и областният координатор на партията Пламен Йорданов. На форума присъстваха кметове, общински съветници и около 400 членове и симпатизанти на ГЕРБ от региона на Стара Загора.

„Това, за което искаме да работим, отивайки в Европейския парламент, е за по-добър живот на българските граждани, за по-високи доходи, достойни пенсии, нашите деца да учат в Европа, но да имат условията и желанието да се върнат и да работят в България” – заяви Лиляна Павлова. Тя добави, че от присъединяването на страната ни в Европейския съюз, България е получила 40 млрд. лева европейско финансиране. „Мит и заблуда е от страна на нашите опоненти, че даваме повече отколкото получаваме, както и, че ще ни бъдат спрени средствата. Напротив, ще постигнем по-голям бюджет за България през следващия програмен период” – категорична е Лиляна Павлова.

„Имам три лични каузи, които искам да отстоявам. Едната е България да се превърне в прекрасна туристическа дестинация, защото имаме всички дадености. Втората е демографската криза, която не забелязвам в Казанлък, защото познавам 32 семейства, които имат по три деца, а други мои приятели очакват четвърто дете” – сподели Йоана Фильова, която е майка на трима сина. Третата ѝ кауза е младите хора да се върнат в България. Тя лично се е прибрала преди 10 години от САЩ и заяви, че това е едно от най-добрите решения, които са взели със съпруга ѝ.

„За мен е привилегия да участвам листата на ГЕРБ за европейските избори, защото искам да изведа приоритетите за развитието на област Стара Загора. Първият е защитата на комплекса „Марица-изток”. Трябва активно да отстояваме в Европа колко е важен комплексът за България, за икономиката на региона и за енергийната ни сигурност” – заяви Николай Диков. Той определи себе си като оптимист за европейското бъдеще на Стара Загора и за страната. „Виждам как за няколко години, благодарение на подкрепата от Европейския съюз, всичко се променя към по-добро. Ще работя със сърце и разум това да продължи, защото смятам, че Европа е единствената правилна посока“ - каза още кандидатът за евродепутат от Стара Загора.

Николай Диков: За мен е привилегия да участвам листата на ГЕРБ за европейските избори, защото искам да изведа приоритетите за развитието на област Стара Загора

Ева Майдел: Работим за това доходите на българите да бъдат такива, че те да се чувстват граждани на Европа

Лиляна Павлова: Ще постигнем по-голям бюджет за България през следващия програмен период

Йоана Фильова: Искам България да се превърне в прекрасна туристическа дестинация

Емил Христов: ГЕРБ прави хубавите неща в България и се гордеем с това. Гласувайте с №12 в бюлетината с вдигната глава!

 

www.infoz.bg  Венета Асенова | www.infoz.bg 

Платено съдържание във връзка с избори за членове на Европейски парламент. Купуването и продаването на гласове е престъпление!

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24