БАТА Агро – специализираното изложение за земеделие през 2023 г. е в средата на май

Специализираното изложение за земеделие БАТА Агро през 2023 г. ще се проведе от 15 до 19 май на терена на бившето летище на Стара Загора. През 2023 г. предстои 15-ото  издание на най-големия форум за земеделие в България, който се организира от Българската асоциация на търговците на агротехника. БАТА Агро се провежда на открито и организира демонстрации със земеделска техника и технологии. 

В изложението традиционно участват фирми за земеделска техника и агротехнологии, представящи най-големите световноизвестни брандове в сектора, напоителни системи, семена и препарати, резервни части, автомобилни и строителни фирми, консултантски и финансови институции и много други. Земеделските производители могат да направят тест драйв и да видят операциите на машините в реални, полеви условия. Върху опитните полета с посеви на БАТА Агро се демонстрират семена, торове и препарати.

До края на февруари 2023 г. изложителите могат да ползват отстъпка за ранно записване в размер на 20%. А за фирми, които участват за първи път, намалението е 40%.

bata logo

За БАТА Агро 2023 организаторите въвеждат промени в концепцията на площите и организацията на алеите за посетителите. Всички изложбени площи и презентационни щандове ще бъдат разположени около една централна алея, така че всеки изложител да има пълна видимост и достъп до посетителите на форума.

Съвместно с „Хранкооп“ в рамките на БАТА Агро 2023 ще се организира фермерски пазар. На него гостите и посетителите на изложението могат да закупят директно от производителите сезонни плодове и зеленчуци, млечни продукти, мед и пчелни продукти, цветя и разсади на билки и подправки, сокове, сиропи и конфитюри; зърнени продукти, вино, арт и занаятчийски изделия и други.

bata agro 2023

Посещението на изложението е безплатно, но е необходима регистрация – предварително в уебсайта на БАТА Агро или на място в дните на изложението. Работното време е от 9:00 до 18:00 часа, като само в последния ден, 19 май, е до 14:00 часа.

За Специализирано изложение за земеделие БАТА Агро

БАТА Агро е най-големият форум в България за представяне на земеделска техника, продукти и услуги за земеделието и се организира от Българска асоциация на търговците на агротехника. Изложението се провежда от 2010 г., като през годините то спечели доверието на хилядите земеделски производители с добра организация, разнообразие на представените експонати и лоялни търговци. За този период изложбените площи нараснаха повече от два пъти, като при последното, четиринадесето издание на изложението участваха 163 фирми върху 35 000 кв. метра нетна изложбена площ.

BATA AGRO 2022 1 

BATA AGRO 2022 2

BATA AGRO 5

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg

На подобна тема