Изявени стилисти ще участват в Италианския фестивал на красотата и прическата в Пловдив

Изявени стилисти ще участват в Италианския фестивал на красотата и прическата в Пловдив

Бял роял, две цигулки и истински водопад ще съпровождат с мелодиите си създаването на уникални прически в Палата 2 на Международен панаир - Пловдив.

Нестандартното музикално шоу е една от атракциите на 25-ия Италиански фестивал на красотата и прическата. Юбилейното му издание ще се проведе от 1 до 3 април 2016 г., съобщиха организаторите от "Christian of Roma".

Лентата едновременно ще прережат няколко чуждестранни стилисти. В нетрадиционното извършване на церемониала в 11:00 часа ще се включат най-изявените имена, гостували на международния фризьорски форум във всичките му досегашни издания. Доайен сред тях е асът на прическите - италианецът Саверио Палма.

Сред официалните лица ще бъде съпругата на италианския посланик в България Н. Пр. Марко Контичели - г-жа Криста Контичели. По традиция като гости на събитието ще присъстват представители на дипломатическия корпус, на областната и на общинска администрации, на Международен панаир – Пловдив, на бизнес и шоу елита у нас.

Стартът ще бъде даден с авторския ревю-спектакъл на дизайнерката София Борисова "Hollywood: Fashion & Diamonds".

Първият семинар от кампанията "Надеждата е красива", в който фризьори ще бъдат обучавани да помагат на преминали през химиотерапия дами, ще се проведе в първия ден на форума, 1 април, от 14:30 часа в Конферентната зала на Палата 7.

3-дневната програма на Италианския фестивал на красотата и прическата включва още специализирани обучения и демонстративни шоута, водени от световно известни стилисти като Руслан Татянин и Саверио Палма, на техники и продукти за подстригване, оцветяване и стилизиране на косата, както и атрактивни конкурси за фризьорство и грим, допълниха организаторите.

infoz autor www.infoz.bg

На подобна тема