Изявени стилисти ще участват в Италианския фестивал на красотата и прическата в Пловдив

Изявени стилисти ще участват в Италианския фестивал на красотата и прическата в Пловдив

Бял роял, две цигулки и истински водопад ще съпровождат с мелодиите си създаването на уникални прически в Палата 2 на Международен панаир - Пловдив.

Нестандартното музикално шоу е една от атракциите на 25-ия Италиански фестивал на красотата и прическата. Юбилейното му издание ще се проведе от 1 до 3 април 2016 г., съобщиха организаторите от "Christian of Roma".

Лентата едновременно ще прережат няколко чуждестранни стилисти. В нетрадиционното извършване на церемониала в 11:00 часа ще се включат най-изявените имена, гостували на международния фризьорски форум във всичките му досегашни издания. Доайен сред тях е асът на прическите - италианецът Саверио Палма.

Сред официалните лица ще бъде съпругата на италианския посланик в България Н. Пр. Марко Контичели - г-жа Криста Контичели. По традиция като гости на събитието ще присъстват представители на дипломатическия корпус, на областната и на общинска администрации, на Международен панаир – Пловдив, на бизнес и шоу елита у нас.

Стартът ще бъде даден с авторския ревю-спектакъл на дизайнерката София Борисова "Hollywood: Fashion & Diamonds".

Първият семинар от кампанията "Надеждата е красива", в който фризьори ще бъдат обучавани да помагат на преминали през химиотерапия дами, ще се проведе в първия ден на форума, 1 април, от 14:30 часа в Конферентната зала на Палата 7.

3-дневната програма на Италианския фестивал на красотата и прическата включва още специализирани обучения и демонстративни шоута, водени от световно известни стилисти като Руслан Татянин и Саверио Палма, на техники и продукти за подстригване, оцветяване и стилизиране на косата, както и атрактивни конкурси за фризьорство и грим, допълниха организаторите.

infoz autor www.infoz.bg

covid velikden

Светът

Животът може да се нормализира само когато се осигури ваксина срещу новия коронавирус за всички, заяви съоснователят на „Майкрософт“ и филантроп Бил Гейтс. Очаква се ваксина срещу вируса да има не по-рано през 2021 г. Фондация „Гейтс“, която финансира предимно здравни програми, вече отпусна 105 милиона долара за борба с коронавируса. Още през 2015 г. Бил Гейтс предупреди, че най-голямата заплаха за света би била пандемия заради непознат вирус

* * *
Румъния ще удължи извънредното положение в страната до 16 май. Решението трябва да се вземе в началото на следващата седмица, като президентът Клаус Йоханис ще издаде нов указ. Румъния обяви извънредно положение заради пандемията от коронавирус на 16 март

* * *
Премиерът на Великобритания Борис Джонсън е в болница с продължаващи упорити симптоми на Covid-19 и висока температура – 10 дни след като даде положителен тест за коронавируса. Джонсън се изолира в резиденцията си на Даунинг стрийт след положителния тест в края на март и постъпи в болницата в неделя

* * *
В Турция започна безплатно раздаване на защитни маски на населението, след като беше въведено изискване за задължителното им носене на улицата, на обществени места, в градския транспорт и в магазините срещу разпространението на новия коронавирус

На подобна тема

Най-четеното от последните дни