Български хомеопатични продукти отказват от алкохола и цигарите

Български хомеопатични продукти за отказване от алкохола и цигарите, които нямат аналог в света, ще бъдат показани на Международната изложба за медицина, стоматология и фармация „Медикус, Денто, Галения 2015“. Тя ще се проведе от 22 до 24 октомври 2015 г. в Международен панаир Пловдив.

Той е организатор на деловия форум за индустрията на здравето. На неговото 21-о издание се представят фирми от десет държави.

Хомеопатията е новият сектор, който се включва в изложението и обогатява неговата тематика. Първата българска компания, произвеждаща такъв тип препарати, е подготвила експозиция от дванадесет изделия. Хапчетата за отказване от алкохолна и никотинова зависимост дават резултат само за два месеца, твърдят от „Белл хомеопатия“. Лидер по интерес от страна на потребителите обаче е продуктът за отслабване и премахване на целулит и стрии, добавят изложителите.

Препаратът срещу стрес побеждава тревожни разстройства и безсъние, балансира енергийното състояние. Предлагат се и медикаменти за подсилване на имунната система, за справяне с мигрена, астма, високо кръвно и други заболявания.

Световни новости за оборудване на стоматологични кабинети ще представи „Ве и Ха България“. Те са ориентирани към подобряване на хигиената и на качеството на лечение. Нов тип стерилизатори използват Eco Dry технология, която повишава ефективността. Автоматичен апарат осигурява оптимално вътрешно и външно почистване и смазване на турбините. „Ве и Ха България“ ще покаже и LED турбини, които осигуряват пълно осветяване на обработваната зона. Тази иновация създаде изцяло нов стандарт, тъй като дава максимален визуален комфорт и лекота при работа, обясняват изложителите. Друг техен експонат е базиран на модерна ултразвукова технология за изключителна прецизност на срезовете в оралната хирургия.

„Медикус, Денто, Галения 2015“ събира производители и дистрибутори на медицинска техника и консумативи, болнично обзавеждане, апаратура за реанимация и интензивни грижи, оборудване за стоматологични кабинети и зъботехнически лаборатори, диагностични уреди, продукти за профилактика и хигиена на устата, работно облекло и предпазни средства, печатни и онлайн издания. Разширява се и географският обхват на представените фирми, като държавите са с четири повече от миналата година. Сега може да се видят изделия на компании от България, Германия, Израел, Италия, Китай, Румъния, САЩ, Франция, Холандия и Швейцария.

Демонстрираните иновации от последно поколение очертават посоките за развитие на медицината и стоматологията, а акцент са комфортът на пациента и улесненията в работата на лекарите. Специалистите, които искат да се запознаят с експозициите, могат да получат карта за безплатен достъп след предварителна онлайн регистрация. Палата 11 ще бъде отворена от 9 до 18 ч., а в последния ден - до 14 часа.

Паралелно с „Медикус, Денто, Галения 2015“ в Международен панаир Пловдив се провеждат: Специализирана изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари „Цветна есен“ (21 - 25 октомври), финали за Световната киноложка купа 2015 и международни киноложки изложби (24 - 25 октомври).

Международен пловдивски панаир

infoz autor www.infoz.bg (по информация на пресцентъра на Международен панаир в Пловдив)

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24

На подобна тема