Излязоха резултатите от първото класиране след седми клас

Резултатите от първото класиране след седми клас са публикувани на сайта на Министерството на образованието и науката. Проверката се осъществява с входящия номер и код на ученика, съобщиха от пресцентъра на министерството.

Некласираните ученици автоматично участват на второ класиране без да подават заявление. Класираните по първо желание трябва да се запишат в училището, в което са приети, от 4 до 6 юли, в противен случай губят мястото си, уточняват от Регионално управление на образованието в Стара Загора.

izpit 01

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Светът

ФБР организира операция по претърсване на дома на включения в санкционния списък на САЩ руски олигарх Олег Дерипаска във Вашингтон

* * *
Европейският парламент призова Европейската комисия да предприеме незабавни действия в защита на полските граждани и основите на правото на Съюза, като задейства механизма за условност. Европейската комисия ще санкционира Полша за решение на нейния Конституционен съд, "представляващо пряко предизвикателство по отношение на единството на европейския правов ред", заяви председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

* * *
Полша увеличи двойно военните по границата си с Беларус. Почти 6000 полски войници вече охраняват границата на страната с Беларус, засилвайки мерките за сигурност срещу мигрантска вълна

Повече...

новини в сайта RSS емисия facebooktwitter youtube subscribe ilko gruev карта CSS code Nu Html Checker

Най-четеното от последните дни