Стилистът Стенли от Казанлък организира поредната си благотворителна инициатива

Известният стилист от Казанлък Станимир Нанчев – Стенли и тази година ще направи щастливи десетки абитуриенти в неравностойно положение. Поредната му благотворителна инициатива среща много съпричастност от млади хора от цялата страна.

stenlyТе даряват абитуриентските си рокли, костюми, обувки и бижута, за да направят този вълнуващ ден, незабравим за момичетата и момчетата, които изпитват финансови затруднения.

„Очаквам бъдещите абитуриенти да дойдат в салона в Казанлък, който се намира на ул. „Иван Вазов” 4, за да получат своите тоалети. Това не трябва да ги притеснява, всеки може да изпадне в затруднено положение, но ние ще им помогнем. Хора от Казанлък и от цялата страна има подават ръка” – каза Стенли.

На всяка рокля и костюм е поставен етикет с името и телефонния номер на дарителя. Често между тях и абитуриентите, на които са подарили своите дрехи, се създава ползотворно сътрудничество.

На част от абитуриентите в неравностойно положение Салонът за красота на Стенли ще осигури безплатен грим и прическа, а зрелостник от Казанлък ще получи елегантен костюм и джойстик инвалидна количка, за която парите вече са събрани. Благодарение на казанлъшкия стилист, от 2015 г. досега, над 1300 жени, преминали химеотерапия, са получили безплатни перуки в рамките на благотворителната му инициатива „Надеждата е красива”.

www.infoz.bg  Венета Асенова | www.infoz.bg 

Светът

Решението на Джо Байдън за създаване на стратегически Индийско-тихоокеанско съюз с Австралия и Великобритания, целящ да противодейства на Китай, разгневи лидери в Европейския съюз. Те се чувстват изоставени и приемат този ход като, връщане към политиката на Тръмп спрямо Европа

* * *
В Русия се провеждат парламентарни избори, като всички изборни секции са отворени от петък. Заради коронавирусната пандемия изборите в Руската федерация продължават до неделя. 110-милиона, имащи право на глас, избират депутати в Думата, долната камара на парламента, а също и представители в регионалните съвети

Повече...

новини в сайта RSS емисия facebooktwitter youtube subscribe ilko gruev карта CSS code Nu Html Checker

Най-четеното от последните дни