Благотворителен юбилеен концерт „Подай ръка“ в Стара Загора

По повод 20 години от създаването си сдружението на родители на лица с интелектуални и физически затруднения „Филаделфия 2002“ организира благотворителен концерт под надслов „Подай ръка“. Събитието се реализира с подкрепата на Община Стара Загора. На 26 ноември (събота), от 11 часа, на сцената на Културен център „Стара Загора“ излизат малки и големи таланти, обединени от каузата да допринесат за събиране на средства.

Парите ще бъдат използвани за създаване на ателиета за развитие на трудови навици и умения при деца и младежи в неравностойно положение, както и подпомагане на дейността на сдружението.

В програмата участие ще вземат Вокална студия „Розов свят“ към Народно читалище „Св. Климент Охридски“, Клуб по спортни танци „Меджик степ“, Прабългарска школа за оцеляване „Бага-Тур“, фолклорните изпълнители Веско Василев и Деница Янкова, Трупа за съвременно фолклорно изкуство „Танца на вятъра“, Формация „Димитров“ и Руслан Мъйнов. Водещ на събитието ще е Катя Русева – директор на Частно основно училище „Елин Пелин“.

Входът за концерта е с покани, които са на минимална дарителска стойност от 5 лева. Те могат да бъдат взети в деня на събитието на място или с предварителна уговорка.

plakat koncert 

www.infoz.bg  www.infoz.bg