Цветан Цветанов в Казанлък: Галина Стоянова е мъжкото момиче в кметския отбор на ГЕРБ

С четири спортни турнира посрещнаха Цветан Цветанов, председател на националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ и зам.-председател на партията в Казанлък днес.  „Галина Стоянова е мъжкото момиче в кметския отбор на ГЕРБ, затова е важно да я подкрепите на 25 октомври с бюлетина номер 19“, обърна се към казанлъчани Цветанов.

Председателят на националния предизборен щаб на ГЕРБ, заедно с кандидата на ГЕРБ за втори мандат кмет Галина Стоянова дадоха началото на пъстър спортен празник, който се провежда на комбинираното игрище до стадион „Севтополис“ в града на розите. 

„Най-важно за един град е да има среда за живеене. Не е важно дали парите за изграждането на едно такова спортно съоръжение са дадени от ГЕРБ, а че то е създадено с безвъзмездния труд на казанлъшката младежка организация. Това ги прави съпричастни“, допълни Цветан Цветанов. Той пое ангажимент, до май месец  догодина, в Казанлък да има още един комплекс с модули за стрийт фитнес.

Комбинираното спортно съоръжение, на което се провежда четиристранния шампионат, е реновирано по инициатива и със средства на ГЕРБ. Ремонтните дейности са на стойност около 65 хил. лева. Площадката за стрийт фитнес бе открита през 2012 г. Тя бе една от първите в България. Комбинираното игрище за волейбол, баскетбол и футбол пък бе открито миналата година. Ежедневно на трите спортни съоръжения тренират около 150 момичета и момчета.

Над 200 души наблюдаваха демонстрационен футболен мач между ветераните на ФК „Розова долина“, както и волейболния турнир, в който 10 отбора показаха умения на терена. Над 30 любители на леката атлетика премериха сили в мини маратон, а 50 фитнес запалянковци се надпреварваха в стрийт фитнес турнира.

На спортния празник присъства и евродепутът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова. Миналата година, Паунова положи първата копка на един от спортните терени, на който днес казанлъчани могат да поддържат дух и тяло.

„Вие дадохте енергия и сила на младото европейско поколение да продължим напред“, каза евродепутатът в Казанлък. 

На спортния празник присъстваха още и старозагорските народни представители д-р Кирил Добрев, Пламен Йорданов, Нено Влайков, както и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ за Казанлък.

infoz autor  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24