БСП издига кандидат за кмет на Стара Загора

Българската социалистическа партия ще определи кандидата си за кмет на Стара Загора на 4 юли 2015 г. От номинираните 7 души, четирима се отказаха. Това са Георги Гьоков, който беше смятан за фаворит, Борис Боричев, Илка Петкова и д-р Лазар Будаков. 47-ата конференция на общинската организация се провежда в зала 1 в комплекс "Верея".

БСПОстанаха трима номинирани: Иван Митров, д-р Стефан Шишков, който най-вероятно ще спечели болшинството от гласовете на съпартийците си, и Христо Христакиев. На заседанието ще бъдат издигнати и кандидатите за кметове на населените места, а също и за общински съветници за Стара Загора.

Общинската конференция ще приеме и предизборна платформа за предстоящия вот на есен, с която БСП ще заяви своето намерение за развитие и управление на община Стара Загора, съобщи председателят на общинския съвет на БСП Валентина Бонева.

Социалистите ще изслушат и отчет за дейността на общинските си съветници през мандата на сегашния местен парламент.

На проведената също на 4 юли 20-а конференция на социалистите в Чирпан, досегашният кмет на общината Кичка Петкова е издигната за кандидат на БСП за втори мандат. Тя е и водач на листата с кандидати за общински съветници, която включва 21 души.

infoz autor Венета Асенова | www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор