Марийка Митева е кандидатът за кмет на БСП в Мъглиж

16-ата конференция на БСП в Мъглиж издигна кандидатурата на председателя на общинската организация Марийка Митева за кмет на общината. Тя е преподавател по физика. На форума присъства областният председател на БСП - Стара Загора Васил Самарски.

Марийка МитеваДелегатите обсъдиха политическата обстановка в общината и изразиха своята непримиримост към кметската политика на ГЕРБ в изтичащия мандат.

Размерът на такса смет в община Мъглиж е най-високата в област Стара Загора и това трябва да го преустановим, категорични бяха делегатите и направиха първите свои заявки за местна политика на кандидата за кмет и на номинираните за местния парламент, съобщиха от пресцентъра на областния съвет на БСП.

Социалистите се обявиха и против водената политика на управляващите в инфраструктурата и бюджета. Подредба на кандидатите за общински съветници да направи партийният съвет на левицата, решиха още делегатите. Те приеха коалиционният формат да е „БСП лява България”, както и да продължат разговорите на партийното ръководство за кметове на малките населени места, които пленумът да утвърди.

infoz autor www.infoz.bgПреди мача

Запис на пресконференцията преди мача на Дрийм тийма на Барселона срещу отбора на Стоичков и приятели на стадион "Берое"

Пеперуда, кацнала на рамото
Премиера на 28 септември, 18 часа, кино "Одеон", София

barcelona stoichkov stara zagora
stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД