ГЕРБ залага на местните избори на "Видими резултати за България"

ГЕРБ залага на местните избори на "Видими резултати за България"

ГЕРБ ще участва самостоятелно на предстоящите местни избори на 25 октомври 2015 г., за да носим цялата политическа отговорност. На областно ниво всички кметове ще повторят своя управленски мандат. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов.

Той обяви, че управляващата партия има амбициите да има между 14 и 18 областни градоначалници, над 100 кметове и повече от 1700 общински съветници.

Слоганът на ПП ГЕРБ е "Видими резултати за България".

На 13 септември 2015 г. ГЕРБ официално ще обяви всичките си кандидати за кметове в зала "Арена Армеец", а на 25 септември да даде старт на предизборната си кампания.

До момента в област Стара Загора ГЕРБ издигна четири кандидатури за кметове: Живко Тодоров - на Стара Загора (настоящ кмет), Галина Стоянова - на Казанлък (настоящ кмет), Господин Господинов - на Мъглиж (настоящ кмет), Теньо Тенев - на Раднево (бивш зам.- кмет), Христо Стефанов - на Чирпан (председател на Общинския съвет) и Стоян Вълчев - на Братя Дакалови (настоящ зам.-кмет). Номинациите на кандидатите за общински съветници на областния град ща станат след заседание на общинската организация на 14 юли.

infoz autor www.infoz.bg

На подобна тема