Евродепутатът Ева Паунова

Евродепутатът Ева Паунова ще се срещне с предприемачи от Казанлък

Евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова ще посети Казанлък на 17 април 2015 г. Тя ще се срещне с ръководството на „М+С Хидравлик“ АД. Дружеството е сред водещите в региона на Стара Загора и е отличено от Агенцията по заетостта към Министерството на труда и социалната политика за „Работодател на 2014 година“. Фирмата е партньор на проекта „Дуално обучение“ на ПГ „Иван Хаджиенов“ и работи по стажантски програми.

От 12:00 часа в залата на Културно-информационния център на ул. „Искра“ 4 Ева Паунова ще проведе среща с бизнеса, в която ще участват работодатели в община Казанлък, които са се възползвали от възможностите на стажантските програми. Темата на срещата е „Перспективи пред българския бизнес, европейски практики и програми“.

От 17:00 часа в Младежкия дом евродепутатът ще се срещне с Младежкия общински съвет и членове на младежките организации „МЦР-Взаимопомощ“ и „Зелена светлина“. На срещата ще бъде дискутирана темата за възможностите за учене, придобиване на умения, пътуване и работа в ЕС по инициатива „Младежта в движение“ – Европейска инициатива 2020. Вторият въпрос, по който ще дискутира евродепутатът с казанлъшките младежи, са възможностите за изграждане на предприемачески център в Казанлък под формата на споделено работно време.

infoz autor www.infoz.bg