търговски комплекс Holiday Park Стара Загора

Обновеният търговски комплекс Holiday Park Стара Загора отваря врати

Изцяло преобразеният търговски комплекс от Holiday Park отваря врати на 13 септември 2023 г. в град Стара Загора, на бул. „Никола Петков“ 52. Комплексът (на мястото на „Парк мол Стара Загора“) е най-големият търговски център в региона, разположен на терен от над 73 000 кв. метра с над 40 000 кв. метра търговска площ, който обособява повече от 30 магазина, предлагащи широка гама от стоки за дома, семейството и свободното време.

Сред брандовете, които клиентите на шопинг центъра на открито могат да посетят са, както „Технополис“, „Практикер“, „Декатлон“ и Jumbo, така и новите обекти отворени в комплекса като Lidl, LC Waikiki, Sinsey, „Хиполенд“, „Нечовешки магазин“ и други. По този повод и началото на новата учебна година Holiday Park Стара Загора и обектите в комплекса ще предложат много супер оферти, отстъпки и игри с награди.

На 13 септември всеки ще може да участва в игра „Колело на късмета“ с атрактивни подаръци, както и да се запознае с талисмана на Holiday Park. По-малките посетители също ще се радват на изненади, игри и спортни активности.

Трансформирането на комплекса включва по-голямо и широко пространство за новопостроените обекти, над 700 по-широки паркоместа с безплатен достъп, допълнително външно озеленяване със стотици естествени и свежи дървета и храсти, и нови соларни панели. Изключителна атракция са и четири естествени палми, които ще радват всички посетители от фоайето на парка.

Инвеститор и собственик на Holiday Park е компанията „Видеолукс Холдинг“, под чиято шапка са добре познатите на българския пазар хипермаркети за техника за дома, офиса и свободното време „Технополис“ и веригата за дома и градината „Практикер“.

Компанията управлява ритейл паркове и в други големи градове в България.

HOLIDAY PARK Stara Zagora palmi

 

новини Стара Загора  www.infoz.bg