Включете се в игрите на УЕФА ЕВРО FUN PARK в Стара Загора и спечелете!

Включете се в игрите на УЕФА ЕВРО FUN PARK в Стара Загора и спечелете!

Включете се в игрите на УЕФА ЕВРО FUN PARK, за да преживеете футболните емоции още преди старта на Европейското първенство за юноши до 17 години, което стартира на 6 май в Стара Загора! УЕФА ЕВРО FUN PARK отваря врати на площада пред Община Стара Загора на 22 април и е на разположение всеки делничен ден от 11:00 до 14:00 часа и от 17:00 до 20:00 часа.

През уикендите атракционите ще очакват своите посетители от 11:00 до 19:00 часа, съобщиха от пресцентъра на Община Стара Загора.

uefa euroОсвен забавни игри и състезания, отборът на УЕФА ЕВРО FUN PARK ще организира и мини футболни турнири. Желаещите участници ще могат да се записват във фен зоната.

Ако искате да станете част от УЕФА ЕВРО 2015 и да усетите тръпката на стадиона, можете да се запишете на място в Доброволческата програма на турнира или да попълните бланката онлайн.

Освен много футболни емоции и незабравимо изживяване с приятели, ще имате и възможността да спечелите различни награди, а защо не и билет за някои от срещите на ЕВРО 2015!

Всеки записал се и взел участие в игрите на УЕФА ЕВРО FUN PARK ще получи score карта, с която автоматично се регистрира за участие в жребий, който му предоставя уникалния шанс да спечели телефон от Мтел.

България открива шампионата с мач срещу Хърватия на 6-и май в Стара Загора на стадион „Берое“ в 19:00 часа. Финалът ще се играе в Бургас на стадион “Лазур“.

За да следите всичко за турнира, се включете във фейсбук групата на UEFA EURO 2015 U-17.

infoz autor www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Най-четеното от последните дни

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор