На 28 юли ще бъде спряна водата в Раднево и в населени места в общината

Заради отстраняване на възникнала авария на довеждащ водопровод за Раднево, на 28 юли, от 8:00 до 18:00 часа, ще бъде спряно водоподаването в Раднево, селата Ковачево, Новоселец и Пет могили, както и в ТЕЦ „Марица изток 2“. Това съобщиха от „Водоснабдяване е канализация“ ЕООД – Стара Загора. Засегнатите от смущенията във водоподаването могат да получат повече информация от денонощния дежурен на експлоатационен район „Стара Загора”, на телефони 042/601 639 и 042/601 648.

Обекти и населени места със спряно водоподаване на територията на община Раднево

„Водоснабдяване и канализация” ЕООД - Стара Загора съобщава на гражданите, обществените и болнични заведения, предприятия и фирми, че във връзка с отстраняване на възникнала авария на довеждащ водопровод за Раднево ще бъде спряно водоподаването на 24 февруари до 18.00 часа в Раднево, с. Ковачево, ТЕЦ „Марица изток 2“, с. Новоселец и с. Пет могили.

Теми:
Търси се решение за бъдещето на енергийния комплекс Марица-изток

Поредна среща в търсене на най-добрите перспективи за бъдещето на Мини „Марица-изток” и енергийния комплекс, проведе изпълнителният директор на въгледобивното дружество Андон Андонов с министъра на образованието Красимир Вълчев, зам.-министъра на енергетиката Жечо Станков и лидера на КНСБ Пламен Димитров.

Мини Марица-изток подпомогна проучването на археологически обекти

Археологическият музей „Марица-изток” в Раднево завърши спасителни разкопки на три обекта през 2020 г., финансирани с над 242 500 лева от Мини „Марица-изток” ЕАД. През август се извършиха спасителните археологически разкопки в местността Боялъка на терен, определен за концесия на мините.

Три нови нафтовоза са доставени са доставени за рудниците на Мини Марица-изток ЕАД

В склада на отдел „Инвестиции“, на територията на рудник „Трояново-1”, бяха доставени 3 товарни автомобила с цистерни марка IVECO, в изпълнение на договор от 5.05.2020 г. Той е на обща стойност 883 977 лв. без ДДС, която включва освен доставката на трите автомобила и гаранционно обслужване на стойност 8 748 лв. без ДДС, съобщиха от пресцентъра на въгледобивното дружество.

Стриктен контрол и дисциплина в Мини Марица-изток предвижда заповед на изпълнителния директор

Предвид настъпването на есенния сезон и грипните вируси, в „Мини Марица-изток” ЕАД ще се следи стриктно за спазване на противоепидемичните мерки, контрола и дисциплината в дружеството. Това предвижда заповед на изпълнителния директор Андон Андонов от 22 октомври 2020 г.

Службата за противопожарна безопасност в Мини Марица-изток навършва 68 години

Районната служба по противопожарна безопасност и защита на населението (РСПБЗН) в „Мини Марица-изток“ ЕАД отбелязва 68 години от създаването си. Основните направления на дейността на службата са осъществяването на държавен противопожарен контрол в действащите и новостроящи се обекти и извършването на пожарогасителни и аварийно-спасителни дейности.

Теми:

Страница 1 от 8

Най-четеното от последните дни

 

praznichen kontsert 05 10 2022