Сняг и силен вятър на проходите "Шипка" и "Република" (обновена)

Сняг вали от сутринта на 29 декември на проходите "Шипка" и "Република", духа и силен вятър. Пътните настилки са заснежени и обработени, съобщи дежурният в Областно пътно управление - Стара Загора.

slab snyagДвижението през прохода "Шипка" е възстановено, след временно ограничение, заради гъста мъгла, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

В страни от пътното платно на прохода "Шипка" има образувани снегонавявания около 30 - 40 сантиметра, температурата е отрицателна.

Пътните настилки на автомагистрала "Тракия" и автомагистрала "Марица" на територията на Старозагорска област са мокри и обработени.

Възстановено е движението по пътя Шипка - Шейново - Дунавци, който беше затворен за няколко часа, заради мъгла и силен снеговалеж.

На територията на областта работят 55 снегопочистващи машини.

www.infoz.bg



Теми:
barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор