Да надграждаме заедно за Стара Загора! Програма на НФСБ за развитието на община Стара Загора (2019 – 2023)

Партия Национален фронт за спасение на България участва с листа от 12 кандидати за общински съветници в местните избори в община Стара Загора. Партията издигна областният лидер Гергана Микова за  кандидат за кмет на общината. Водач на листата с кандидати за общински съветници е Надя Лилова.

Валентин Вълев е кандидат за кмет на село Змейово.

Партия Национален фронт за спасение на България е с № 8 в бюлетината.

Програма на НФСБ за развитието на община Стара Загора (2019 – 2023)

simeonov mikova

 1. Създаване на адекватен модел за задържане на младите хора на територията на община Стара Загора чрез съвместни програми с бизнеса, гарантиращи както привлекателни условия на труд, така и благоприятна социална среда. Създаване на облекчени условия, в рамките на закона, за инвеститори, които са готови да влагат средства в обучението и в наемането на млади хора, без или с малък професионален опит в съответното направление.
 2. Подпомагане на дребния и средния местен бизнес чрез облекчаване на определени административни тежести, свързани с дейността им.
 3. Развиване на културно-историческия и поклонически туризъм чрез съвместни проекти и тясно взаимодействие с туроператорския и хотелиерския бранш на територията на община Стара Загора. Включително и разработване на туристически маршрути и календар, свързани с народните традиции, обичаи и фестивали в малките населени места от общината, което би довело до разкриване на нови работни места.
 4. Лобиране за промени в законите, даващи възможност за привличане на частни инвестиции в инфраструктурни проекти в селата и при археологически обекти, целящи съхраняването и превръщането им в туристически дестинации.
 5. Подобряване на инфраструктурата в периферията на града и в селата от община Стара Загора.
 6. Съвместна работа и стимулиране на неправителствения сектор за разширяване на дейности в сферата на социалните услуги за граждани и разкриване на нови услуги, към които има интерес.
 7. Засилване на мерките, съвместно с органите на реда, за повишаване на сигурността и за опазване на имуществото на гражданите, особено в селата.
 8. Засилен контрол върху изразходване на средствата от еврофондовете с прякото участие на гражданите и на бизнеса.

Да надграждаме заедно за Стара Загора!

НФСБ – 4 години в Народното събрание

 • Въведена е тишина в курортите. Валери Симеонов спря дългогодишната анархия в тях.
 • 230 км ограда по границата с Турция. Изграждането ѝ е изцяло по инициатива на Валери Симеонов.
 • Защита на малкия и на средния бизнес. НФСБ спаси от фалит производителите на домашна ракия, собствениците на малки бензиностанции и превозвачите на горива, търговците по програмата „Плод и мляко“ и др.
 • Спряно е влизането на партия ДОСТ в парламента. Валери Симеонов, НФСБ и СЕК не допуснаха влизането на втора протурска партия в парламента.
 • С българи от Бесарабия е спасен туристическият сезон 2018 - 2019. С промени в законодателството се облекчи достъпът до трудовия пазар на българи от Украйна, Молдова, Северна Македония и др.
 • Законност и ред в циганските гета на Асеновград и Пловдив. Под ръководството на Валери Симеонов бяха овладени етническите конфликти в асеновградското гето и пловдивската Шекер махала.
 • Проведен е референдум и е спрян строежът на нефтопровода Бургас - Александруполис.
 • В Бургас е утвърдено отбелязването на турския геноцид над българския и над арменския народ.
 • Съборена е „Кървавата чешма“ на терористите в с. Трънак.
 • Спрян е строежът на джамии в ж.к. „Меден рудник“ и в кв. „Победа“.
 • За първи път в България в община Бургас са преименувани с български имена всички местности с турско-арабски названия.
 • Събрани бяха 50 000 подписа срещу новините на турски език.
 • Спасени бяха шестима български моряци от гръцки съд и бяха върнати в България. Намален е 4 пъти броят на изборните секции в Турция.
 • В Закона за събранията, митингите и манифестациите бяха предвидени санкции за забрана на агитация на език, различен от българския.
 • Постигната е забрана за бурките и мюсюлманските покривала.

Законодателни инициативи

 • Закон за здравето, с който се забранява пушенето на наргилета в заведения за хранене и развлечения.
 • Закон за движение по пътищата, с който се забранява и санкционира шофирането след употреба на алкохол и наркотични вещества.
 • Закон за опазване на земеделските земи, който дава възможност на стотици собственици на имоти да реализират започнатите от тях инвестиционни намерения.
 • Закон за защита от вредното въздействие на шума в околната среда, който предлага по-добър механизъм за контрол при превишаването на допустимите нива на шум.
 • Закон за хазарта, който предвижда ограничаване на агресивната реклама на хазартни игри и забрана обявяването на печелившите.

NFSB Gergana Mikova lista savetnitsi

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg

 

На подобна тема

Най-четеното от последните дни