Надя Лилова: Помагам за решаването на проблемите на хората

Голяма част от репортажите, които правя в програмата на Телевизия СКАТ, където работя, са в резултат на сигнали, постъпили от хората. Чрез работата си опознавам конкретни проблеми и съдействам за тяхното решаване – каза Надя Лилова, водач на листата с кандидати за общински съветници на Стара Загора от Национален фронт за спасение на България.

„Въпросите, с които хората се обръщат към нас, за големите политици вероятно са дребни битови проблеми, но реално те засягат най-пряко ежедневието на жителите на общината. Последните репортажи, които правих, бяха за майки в кв. АПК, които искат Детска млечна кухня, за да не вървят километри за храната на децата си до кв. „Кольо Ганчев”. Не смятам, че това е нещо неизпълнимо. Храната може да се доставя и от мобилна кухня” – коментира Надя Лилова. Тя добави, че хората в квартала нямат пенсионерски клуб. Това също може да намери лесно решение, защото има неизползвани помещения, които са общинска собственост и могат да бъдат предоставени за тази цел. „Хората искаха да имат детска площадка, заслон на спирката, да работи снегорин, когато има проблем през зимата… Всичко това успяхме да постигнем чрез нашите репортажи” – каза още водачът на листата на НФСБ Надя Лилова и това ѝ дава самочувствие, че може да бъде полезна на хората и чрез работата си в следващия Общински съвет.

Жителите на кв. „Железник” са сигнализирали на Надя Лилова за наличие на опасни елементи от съоръженията на детска площадка, които трябва да бъдат подменени. „Хората имат основателни, но лесно изпълними желания. Нямат нужда от обещания, които не могат да бъдат реализирани. Те не трябва да бъдат лъгани” – категорична е Надя Лилова и допълва, че в лицето на представителите на НФСБ в Общинския съвет на Стара Загора, гражданите ще имат партньор.

NFSB Gergana Mikova lista savetnitsi

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg

На подобна тема

Най-четеното от последните дни