Димитър Танев: Управление на БСП и ДПС би било вредно за България

Три са основните приоритета, по които ще работя в интерес на Стара Загора. Това заяви водачът на листата с кандидати за депутати на коалиция "Реформаторски блок - Глас народен" в Стара Загора Димитър Танев на пресконференция по повод официалния старт на предизборната им кампания.

Dimitar Tanev"Стара Загора трябва да бъде най-зеленият град в страната. Няма да позволим да се строи нито в зелените площи, нито в парк "Аязмото", нито в "Бедечка". Ще работя градът да има своята индустриална зона. Третият акцент ще бъде професионалното образование, защото са необходими квалифицирани кадри" - каза Димитър Танев.

Той заяви, че седмица след началото на кампанията за предстоящите местни избори, коалиция "Реформаторски блок - Глас народен" стои много стабилно и според него, никой няма съмнения, че дясната коалиция ще бъде част от следващото Народно събрание. Целта, която си поставя, е да бъде в голямата четворка.

"Тук е моментът да призова всички десни хора да подкрепят коалиция "Реформаторския блок - Глас народен", като единствената алтернатива, която има шанс в следващия парламент да спре мнозинството на БСП и ДПС. Считаме че едно тяхно управление ще бъде вредно за държавата. Всички помните какво оставят след себе си - фалити на банки, дефицити и огромни дългове, които плащаме години наред" - категоричен е водачът на листата с кандидати за депутати в Старозагорски район.

"Ще бъдем онзи фактор, който няма да позволи да има промяна във външнополитическите ориентири на България, нито драматично да се харчат пари по начин, който няма да бъде добър за обществото" - добави проф. Даниел Вълчев от Движение "България на гражданите".

www.infoz.bg

На подобна тема