Йоанна Шишкова е новата Царица Роза

Йоанна Шишкова е новата Царица Роза

Титлата "Царица Роза" беше присъдена на Йоанна Шишкова. Красавицата е възпитаничка на НГПИД “Академик Дечко Узунов“ в Казанлък. Нейна първа подгласничка стана Таня Стефанова от ПМГ „Никола Обрешков“, а втора - Симона Янева от СОУ „Екзарх Антим I“.

Посланикът на Япония със съпругата си и Георги РановНа конкурса в Дома на културата „Арсенал” в Казанлък присъстваха посланикът на Япония у нас, Негово превъзходителство Такаши Коидзуми, който беше и председател на журито, кметът на Казанлък Галина Стоянова, областният управител на Стара Загора инж. Георги Ранов и др.

Водещ на пищния спектакъл беше актьорът Стефан Щерев. 15-те претендентки за титлата се състезаваха в три тура. Компетентно жури от 8 души оценяваше тяхната красота, грация и интелект. Йоанна грабна всички с неподправен чар и лъчезарната си усмивка. В края на конкурса по традиция тя положи клетва и обеща винаги да обича родния си град и да носи короната с чест. Освен многото подаръци и цветя, Царица Роза получи и награда екскурзия до Страната на изгряващото слънце.

Конкурс Царица Роза

infoz autor www.infoz.bgТеми:

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор