Йоанна Шишкова е новата Царица Роза

Йоанна Шишкова е новата Царица Роза

Титлата "Царица Роза" беше присъдена на Йоанна Шишкова. Красавицата е възпитаничка на НГПИД “Академик Дечко Узунов“ в Казанлък. Нейна първа подгласничка стана Таня Стефанова от ПМГ „Никола Обрешков“, а втора - Симона Янева от СОУ „Екзарх Антим I“.

Посланикът на Япония със съпругата си и Георги РановНа конкурса в Дома на културата „Арсенал” в Казанлък присъстваха посланикът на Япония у нас, Негово превъзходителство Такаши Коидзуми, който беше и председател на журито, кметът на Казанлък Галина Стоянова, областният управител на Стара Загора инж. Георги Ранов и др.

Водещ на пищния спектакъл беше актьорът Стефан Щерев. 15-те претендентки за титлата се състезаваха в три тура. Компетентно жури от 8 души оценяваше тяхната красота, грация и интелект. Йоанна грабна всички с неподправен чар и лъчезарната си усмивка. В края на конкурса по традиция тя положи клетва и обеща винаги да обича родния си град и да носи короната с чест. Освен многото подаръци и цветя, Царица Роза получи и награда екскурзия до Страната на изгряващото слънце.

Конкурс Царица Роза

infoz autor www.infoz.bgТеми: