Ограничава се преминаването на транспортни средства по част от бул. „Славянски“ в Стара Загора

Спира се движението на личен, обществен, договориран транспорт и на моторни превозни средства, извършващи транспорт за собствена сметка, по булевард „Славянски“ заради строително-монтажните работи по проект „Реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа на град Стара Загора – южна част“, изпълняван от „Водоснабдяване и канализация“.

От 24 до 29 октомври по южното платно за движение в участъка между ул. „Петко Р. Славейков“ и ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, без да се ограничава движението в кръстовището, движението ще се извършва двупосочно в северното платно.

way

От 29 октомври до 9 ноември по южното платно за движение в участъка между ул. „Любен Каравелов“ и ул. „Стефан Караджа“ без да се ограничава движението в кръстовищата, движението ще се извършва двупосочно в северното платно.

От 14 ноември до 26 ноември по северното платно за движение в участъка между ул. “Стефан Караджа и ул. „Ангел Кънчев“, без да се ограничава движението в кръстовищата. При необходимост кръстовището на бул. „Славянски“ и ул. „Ангел Кънчев“ ще се затвори за 48 часа, движението ще се извършва двупосочно в южното платно.

От 28 ноември до 21 декември по северното платно за движение в участъка между ул. „Ангел Кънчев“ и ул. „Подполковник Калитин“, без да се ограничава движението в кръстовищата. При необходимост кръстовището на бул. „Славянски“ и ул. „Българско опълчение“ и кръстовището на бул. „Славянски“ и ул. „Антон Марчин“ ще се затворят за 48 часа, движението ще се извършва двупосочно в южното платно.

При изпълнението на строително-монтажните работи ще бъде осигурен достъп на живущите в района, както и на екипите на спешна помощ и на пожарна безопасност.

Водачите да шофират с повишено внимание в указания участък и да спазват стриктно вертикалната маркировка.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

На подобна тема