🎄 Дядо Коледа пристига с мотор в Стара Загора, за да раздава подаръци

Нетрадиционен Дядо Коледа пристига с мощен мотор, а не с шейна, ще приветства и малки, и големи старозагорци на 24 декември на площада пред Община Стара Загора. Инициативата на местния мото клуб Free Wind Riders очаква всички жители и гости на града в 11:00 часа. Добрият старец ще бъде в компанията на Снежанка и ще раздаде 600 подаръци. Колоритното отбелязване на красивите зимни празници се случва тази година с подкрепата на Сдружение „Брат за брата“. 

Dqdo Koleda motor

Идеята Дядо Коледа да бъде с мотор и да „язди“ по старозагорските улици е на над 15 години, но всеки път предизвиква широки усмивки и допринася за празничното настроение.

За втори път мото шоуто ще дари емоция и с концерт, като отговорната задача да озвучат с музика Стара Загора се пада на Детска музикална формация „Звездопад“, танцовите школи при НЧ „Настроение 2017“ и Детско-юношеския танцов състав „Броеничка“.

Free Wind Riders ще отбележат четвърт век през 2023 г. и обещават запомнящи се изненади по повод рождения ден на клуба.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24