Старозагорски деца пишат писма до Дядо Коледа

От 8 декември малки и големи могат да пускат писмата си до Дядо Коледа с бързата поща на Кукления театър в Стара Загора. „За да сте сигурни, че той ще ги прочете и ще ви отговори, непременно оставете точния си адрес и двете си имена на плика“ – съветват организаторите на инициативата. Специалната пощенска кутия е разположена във фоайето на театъра, точно до коледната елха, и ще очаква посетители до 22 декември.

Тази година Дядо Коледа ще пристигне в Кукления театър на 17 декември и преди да раздаде подаръците ще гледа заедно с децата представлението „Елхата” по Туве Янсон. Следващото му гостуване е на 18 декември с пиесата „Коледно чудо” от Янчо Иванов. Добрият старец ще присъства на още два спектакъла – Коледен концерт, постановка на Цвети Пеняшки и „Елхата” – на 22 декември. Първите две представления са в събота и неделя от 11 часа, а третото и четвъртото е в сряда и четвъртък от 18 часа.

Още едно приказно преживяване готви трупата на Кукления театър преди Коледа, но то ще бъде изненадата през следващата декемврийска седмица.

post n

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Теми:

На подобна тема