Коледният камион на Coca-Cola пристига в Стара Загора

Стара Загора ще бъде домакин на иконичния камион и коледното градче на Coca-Cola. Парк „Артилерийски" ще бъде превърнат във вълшебно място на 3 декември, а на 4 декември 2023 г. магията ще се разпространява на паркинга на магазин Kaufland, разположен на ул. „Иван Вазов“ 2. Безброй активности и вълнуващи награди очакват всички гости от 15:00 до 21:00 часа.

Стара Загора е вторият град, който ще посрещне 19-метровия коледен камион на Coca-Cola. Червената празнична емблема на компанията се завърна в България под слогана на тазгодишната кампания „Един Дядо Коледа не стига“. Иконичният камион започна националната си обиколка с изненадващ за жителите на София флашмоб, премина през Пловдив, а на 3 и 4 декември 2023 г. ще предостави възможност на всички желаещи в Стара Загора да се насладят на разнообразни коледни активности в специално обособеното коледно Coca-Cola градче. Следващите спирки са Бургас, Варна, Велико Търново, Враца, Благоевград и София, а точни локации и времетраене, екипът на Coca-Cola ще разкрие съвсем скоро.

В празничното коледно градче всеки посетител ще може да изработи и закупи, за сума по свой избор, коледна играчка за близки и любими хора в работилницата на Дядо Коледа, като сумата ще бъде дарена изцяло в полза на Сдружение "Операция: Плюшено мече". В допълнение, дигитална фотобудка ще запечата магическия момент за всеки, който желае. Снимките ще могат да се вземат за спомен и ще оставят лична следа върху дигиталната коледна елха на градчето. Снимки с белобрадия старец и специален кът за писане на писма с мили думи и пожелания, които да зарадват някой непознат, избран на случаен принцип от друг град, също са част от коледния тур на камиона.

Още много празнични активности и награди ще очакват посетителите на коледното градче на Coca-Cola. Специален гост ще бъде и посланикът на инициативата „Искам да съм полезен… Рециклирай ме!“, а именно жълтата инсталация „Шишеяд“, поглъщаща пластмасови бутилки и имаща за цел да превърне коленото градче и целия тур в събития #БезОтпадъци. В световен мащаб, както и у нас, Coca-Cola е поела ангажимент да събира и рециклира бутилка или кен за всяка своя продадена опаковка до 2030 г. като част от визията си за „Свят без отпадъци“.

Друг магичен елемент, част от коледната кампания на компанията, е мащабната национална потребителска промоция „Сподели духа на Коледа“, която ще подари празнично настроение на късметлиите с редица награди, сред които и три пътувания за двама до дома на Дядо Коледа - Лапландия. Активацията предизвиква всеки да покаже познания за любимия белобрад старец и по-конкретно дали знае къде живее той. Всеки може да участва в томболата за наградата в периода 06.11 - 23.12.2023 г. в приложението на Coca-Cola.

Коледната кампания на Coca-Cola - със слоган „Един Дядо Коледа не стига“ и призив #СподелямеДоброто има за цел да подчертае важността и магията на празника Коледа, мотивирайки споделянето на повече добри дела и по-голяма близост с любимите хора.

Coca Cola Christmas Truck

Coca Cola Christmas Truck1

Coca Cola The World Needs More Santas

новини Стара Загора  www.infoz.bg