ГЕРБ печели изборите в повечето села

ГЕРБ печели изборите в повечето села в община Стара Загора

Ще запазим добрата практика да поддържаме тесни контакти със селата. Кметовете на кметства, както и досега, имаха пряк достъп до Живко Тодоров. Същевременно общинските съветници от ГЕРБ отговаряха за работата със селата. По този начин имахме възможност да познаваме проблемите и да работим за решаването им.

Това заяви общинският ръководител на ГЕРБ - Стара Загора и председател на Общинския съвет (2011 - 2015 г.) Емил Христов. Той подчерта, че политическа партия ГЕРБ печели изборите на първи тур в 21 населени места в община Стара Загора. В 37 от общо 51 села се гласува за кмет на кметство. В 12 села за ГЕРБ надпреварата ще се реши на втория тур, който ще се проведе на 1 ноември 2015 г.

"Ще се постараем в честни балотажи да спечелим в колкото може повече села и това не е самоцел, а амбиция да имаме представителство във всички нива на властта" - заяви Емил Христов.

"Тезата на нашите опоненти по време на предизборната кампания беше: "Да, за града се прави, но за кварталите и селата - много малко". Радвам се, че хората не възприеха това. Във всичко трябва да има последователност и когато няма ресурс да се направи всичко наведнъж. В селата, в които през изминалия мандат не сме успели да подобрим условията, ще го направим през следващите 4 години, за да могат хората да усетят, че общината има грижа към тях" - каза кметът на Стара Загора Живко Тодоров.

infoz autor Венета Асенова | www.infoz.bg