АБВ - Стара Загора е с нов председател

Д-р Евгени Гинев е новият председател на Общинския съвет на политическа партия АБВ – Стара Загора, избран на проведената снощи конференция. Досегашният председател Илия Златев се оттегли поради служебни ангажименти, но остава в ръководството.

Евгени ГиневПо решение на конференцията членовете на Общинския съвет ще бъдат 21 вместо 15, съставът е балансиран като възраст, професионална подготовка и пол.

Основните задачи пред местната структура са организационното укрепване и подготовката за президентските избори, посочи новоизбраният председател.

58-годишният д-р Евгени Гинев е невролог, завеждащ отделение в болница „Берое”. Бил е зам.-директор на МБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович” и зам.-кмет на община Раднево.

infoz autor www.infoz.bgТеми:
barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

На подобна тема

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор