Стартира офроуд състезанието „Загора Трофи”

Третото издание на „Загора Трофи“ започва на 16 септември на мотополигона край село Хрищени. Офроуд състезанието е 4-и кръг от открития Национален шампионат на България Bulgaria Trophy Challenge. То ще бъде открито от зам.-кмета на Стара Загора Йордан Николов в 13:30 часа, а стартът е половин час по-късно.

zagora trofi Състезанието ще продължи до 18 септември.

Класовете, в които ще се разделят участниците, са „Стандарт“, „Модифициран“ и „Прототип“, като тази година ще има и демонстрации на умения в клас ATV.

През трите дни на шампионата участниците ще изминат общо около 150 км в района на селата Хрищени, Змейово и Ягода, а екстремните зони за преминаване са 12. Финалът е ще бъде на мотополигона край Хрищени. Награждаването на победителите ще се състои от 15:00 часа на 18 септември.

Организатор е „АСК Загора 4х4“.

www.infoz.bgТеми:

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, нека професионалният празник бъде ден на удовлетворение и признание за достойния миньорски труд. С благодарност за Вашата всеотдайна всекидневна работа и с пожелания за здраве, успехи и благополучие. Честит Ден на миньора! - АНДОН АНДОНОВ - Изпълнителен директор