Започна надпреварата на търсачите на силни усещания „Загора Трофи”

Кандидатът за втори кметски мандат в Стара Загора Живко Тодоров даде официален старт на второто издание на офроуд състезанието „Загора Трофи” на паркинга на Парк Мол Стара Загора.

todorov trofi 1„Упражнявайте любимия си спорт, поддържайте и обновявайте автомобилите си, но и бъдете разумни зад волана, защото това е най-важно” - заяви пред участниците градоначалникът на Стара Загора за мандат (2011 - 2015 г.). Той пожела успех на всички и най-добрият да победи.

Живко Тодоров разгледа състезателните автомобили, чиито водачи ще демонстрират способностите им на 3 и 4 октомври на мотополигона край с. Хрищени.

В екстремната надпревара ще участват над 50 екипажа. Организатор е Славин Янакиев, а състезанието получи подкрепата на фирма „Оптиком”.

infoz autor Венета Асенова | www.infoz.bg

 

zagora trofi jivko todorov

arsenal rabora

 

Живко Тодоров: „Ще бъдем безкомпромисни с качеството на възстановяване на инфраструктурата след ремонта на „Водоснабдяване и канализация“. Имаме много забележки по изпълнението на дейности от ВиК проекта, който се изпълнява в Стара Загора. В непрекъснат диалог сме с дружеството, за да коригираме проблеми при възстановяването на улиците. Тази наша борба ще продължи, докато не видим добър краен резултат.

новини в сайта RSS емисия facebook twitter youtube subscribe ilko gruev Четете в Telegram Viber infoz.bg в Гугъл новини

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber