Митрополит Киприан ще освети бойните знамена на 6 януари

На големия християнския празник Богоявление новият старозагорски митрополит Киприан ще извърши празничен водосвет и освещаване на бойните знамена на три военни формирования Стара Загора и с. Свобода.

Хвърляне на Богоявленския кръстТой ще изпълни ритуала по хвърлянето на Богоявленския кръст във водите на езерото на 6 януари от 12:00 часа в парк „Йордан Капсамунов".

В 13:00 часа старозагорският владика ще хвърли кръста и в курортното селище Старозагорски минерални бани, където ритуалът ще се проведе на моста срещу банята.

www.infoz.bg barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор