Иван Тодоров от Стара Загора е номиниран за Доброволец на 2017 г.

Доброволецът към формированието на Община Стара Загора Иван Стоянов Тодоров е номиниран за Доброволец на 2017 г. Инициативата е на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, съвместно с Националната асоциация на доброволците в България.

Иван ТодоровТя е по повод отбелязването на 5 декември – Международен ден на доброволеца, съобщи инж. Валентин Георгиев, ръководител на доброволното формирование в Община Стара Загора.

Иван е на 21 години от Стара Загора, студент второкурсник „Туризъм“ във Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“. Обича туризма и природата, планинар по душа. Създател е на младежки клуб към туристическо дружество „Сърнена гора“. Доброволец към формированието на Община Стара Загора е от 3 години. През летния пожароопасен сезон съвместно с екипите на Районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението" - Стара Загора участва активно в потушаването на множество пожари.

Всеки, който желае може да подкрепи Иван Тодоров като хареса страницата на Националната асоциация на доброволците в Република България във Фейсбук, а след това и снимката му в албума Конкурс 2017.

Гласуването приключва в 23:59 на 4 декември.

www.infoz.bg

Теми:

Най-четеното от последните дни