Фестивал на бирата от 5 до 8 септември в парк „Загорка“

Станалият традиция за Стара Загора Фестивал на бирата и тази година ще събере почитатели на пивото и на рок музиката. Beer фестът ще се проведе от 5 до 8 септември, на поляна в парк „Загорка“, близо до пивоварната. Целта на пивоварна „Загорка“ е да представи отново отличителните черти на всяка една от марките, които произвежда.

beerfest zagorkaBeer фестът предлага и тематични музикални вѐчери. На сцената ще излязат легендарните рок изпълнители от Б.Т.Р., Васко Кръпката и Подуене Блус Бенд, Деси Добрева, Конкурент, Силвия Кацарова, Васил Найденов, сръбските трибют банди Guns’N’Roses Real Tribute и Queen Real Tribute и други.

Храна и бира ще се предлагат чрез 5 бара и 4 ресторанта. Линиите от градския транспорт, които старозагорци могат да ползват, за да стигнат до мястото на фестивала, са с номера 3 и 36.

Beer фестът се провежда под мотото „Не шофирай пил!“, затова е осигурен безплатен градски транспорт за връщане на посетителите, съобщиха от Община Стара Загора.

Организатори са Община Стара Загора и „Загорка“ АД, със съдействието на производителите на месо „Аякс“ и на колбаси „Кен“.

www.infoz.bg  www.infoz.bg