BeerФестът в Стара Загора ще се проведе от 4 до 8 септември

BeerФестът в Стара Загора ще се проведе от 4 до 8 септември

Петото издание на BeerФестът ще се проведе от 4 до 8 септември до парк „Загорка” в Стара Загора. На 4 септември на сцената ще се качат Over Ground Brass Band, а двама от най-обичаните български изпълнители – Графа и Миро, ще направят вечерта уникална. На следващия ден Deep Zone Project, Спенс и Ъпсурт ще споделят хитовете си с публиката.

 На 6 септември програмата включва - Rock Stage Стара Загора, Ахат, Контрол и специалното участие на Бага-Тур. 7 септември ще бъде рокендрол кулминацията, защото легендарния Джони Джоели – вокалист на Axel Rudi Pel, ще зарадва публика заедно с групата Еридан. В съботната вечер гости ще са още Sevi и Jenny Jo. В последния ден на фестивала ще чуем Dirty fingers, Иво Руев Бенд, Обратен ефект, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени.

BeerФестът ще предложи на своите посетители разнообразни бири от богатото портфолио на старозагорската пивоварна, кътове за хапване и изненади.

И тази година организаторите ще предложат безплатна автобусна линия по време на петте фестивални дни, като част от кампанията на „Загорка“ за отговорна консумация - „Когато шофираш, никога не пий алкохол“. Безплатната автобусна линия е достъпна за всички посетители на фестивала в часовете от 20:30 до 00:00 часа.

Община Стара Загора осигурява безплатен паркинг до локацията на събитието, а шофьорите, решили да дойдат с автомобилите си, ще могат да се насладят на безалкохолните бира и радлери в портфолиото Zero Zone.

За да запазим парк „Загорка“ чист по време и след BeerФестът, ще има специални места за разделно събиране на отпадъци, които както и миналата година ще приканват за „Бира за смет“.

Организатори на BeerФестът са Община Стара Загора и „Загорка“ АД.

www.infoz.bg  www.infoz.bg