Община Стара Загора инвестира 4 млн. лева в инфраструктурата

За 2015 г. в капиталовата програма на Община Стара Загора са предвидени близо 4 млн. лв. за ремонти и подобрения на инфраструктурата в града. Ако бъдат намерени допълнително средства, ще бъдат включени още обекти за благоустрояване, уточняват от звено „Инвеститорски контрол“. На 29 април 2015 г. приключват ремонтните дейности по благоустрояването на междублоковото пространство на ул. "Св. Княз Борис" 175 в Стара Загора.

Ремонти в Стара Загора Реконструирана е асфалтова настилка с площ 553 кв.м, подменени са бордюрите и са изградени тротоари тип "Бехатон" с площ близо 500 кв.м. Стойността на извършения ремонт е 45 000 лв. Той е включен в рамковия договор на Община Стара Загора с изпълнителя на дейностите ДЗЗД "Пи Ес", съобщиха от пресцентъра на Общината.

Ремонтите и подобренията продължават и в съседно междублоково пространство на ул. "Св. Княз Борис" 170. По-късно ще се работи и на адрес кв. Три чучура юг, бл. 57.

infoz autor www.infoz.bg (по информация на Община Стара Загора)

Ако намирате тази информация за полезна или интересна, ще сме благодарни ако я споделите с вашите приятели...

Светът

Световната здравна организация повиши степента на глобалния риск от коронавируса от "висока" на "много висока"

* * *
Срещата на президентите на Русия и Турция Владимир Путин и Реджеп Тайип Ердоган планират среща в Москва на 5 или 6 март. Тя е на фона на предприета от турската армия офанзива на територията на Сирия в провинция Идлиб. Съобщава се за над 300 жертви от страна на сирийската армия

* * *
Стотици бежанци вървят през територията на Турция към границата на Гърция

* * *
Минситър-председателят на Великобритания Борис Джонсън заяви, че ще оттегли страната от преговорите с Европейския съюз през юни, ако дотогава не е ясно дали ще бъде сключено споразумение за свободна търговия

3 mart 2020

Най-четеното от последните дни

 

Мини Марица изток - 3-ти март 2020